Uverejnené Vložiť komentár

Nie je dezodorant ako dezodorant

Čo vy a prípravky proti poteniu? Patria do vášho života neodmysliteľne a neviete si predstaviť rannú hygienu bez použitia antiperspirantu? Alebo ste skôr na opačnom brehu a rôznym dezodorantom sa oblúkom vyhýbate? Tak či onak, pripravili sme si pre vás pár zaujímavostí, ktoré vám rozhodne neuškodia. Najmä letné obdobie a prípravky proti poteniu k sebe neodmysliteľne patria. Veď kto z nás by sa nechcel cítiť komfortne, voňavo a čisto?

Pokračovať v čítaní: Nie je dezodorant ako dezodorant

Uverejnené Vložiť komentár

Jantár – to nie je len šperk či ozdravný amulet

Jantár je nepochybne jedinečný kameň, a to nielen svojou špecifickou farbou (zlatohnedou alebo žltou) či štruktúrou. Známy je totiž až 40 miliónov rokov, hoci nie je problém dočítať sa aj o jeho 300-miliónovej histórii. Čím je ale jantár rozhodne špecifický, to je hmyz a kúsky rastlín alebo dreva, nachádzajúce sa v jeho vnútri. A práve tým stúpa jeho cena. Môžete sa stretnúť aj so zeleným jantárom, ale pozor, ten je zvyčajne umelo farbený.

Pokračovať v čítaní: Jantár – to nie je len šperk či ozdravný amulet

Uverejnené Vložiť komentár

PURITY VISION už aj v našej ponuke!

Česká značka PURITY VISION prináša už viac ako desať rokov to najlepšie z prírody pre krásu a zdravie. Vývojári ich kozmetických produktov sledujú trendy v starostlivosti o ľudské zdravie a spája najnovšie vedecké poznatky spolu s tradičnými a časom preverenými postupmi. 

Pokračovať v čítaní: PURITY VISION už aj v našej ponuke!

Uverejnené Vložiť komentár

Náhrdelník choker – buď ho milujete alebo…

Len máločo zo sveta módnych doplnkov bolo v poslednej dobe toľko pretriasané ako náhrdelník choker. Pre niekoho obľúbený prvok v outfite, na ktorý nedá dopustiť, pre iných nebezpečná až život ohrozujúca záležitosť. V každom prípade, náhrdelníky v štýle choker siahajú až do 19. storočia, kedy ich začali nosiť primabaleríny. V tej dobe šlo o stužku uviazanú tesne okolo krku. Čítajte ďalej a dozviete sa, či je choker skutočne nebezpečný!

 

Pokračovať v čítaní: Náhrdelník choker – buď ho milujete alebo…